TRADICIÓ I SABOR

Elaborem els nostres pans i rebosteria seguint els processos tradicionals, amb una elaboració lenta, amb llargs períodes de repòs. Amb massa mare, cereals especials per a persones celíaques. Cuits amb mètodes artesanals, en forn de pedra i amb ingredients 100% naturals. Disposem de productes de rebosteria de tot tipus.

PANS ARTESANALS I REBOSTERIA

Posem al seu abast un variat ventall de pans de tota mena. Artesanals i rústics, de cereals, per a celíacs sense gluten, pans especials per a hostaleria, fets amb massa mare, precuinats o bé en massa crua, pans per a burguers, pans personalitzats…

Consulti el nostre ampli catàleg de possibilitats i demani’ns el pa que necessita. Li servim el seu pa de cada dia!


Disposem d’una gran diversitat de productes de rebosteria de qualitat completament acabats. Solament cal descongelar-los i en uns minuts ja estan llestos per servir. Especialment pensats per a cafeteries, hotels, restaurants, bars i superfícies comercials. Amb presentacions acurades i acabats molt vistosos.

També tenim productes congelats preparats per a una cocció ràpida. Això permet servir-los en pocs minuts, amb tots els avantatges, en textura i sabor, d’un producte acabat de fer.

Pà i rebosteria

Tot tipus de pa i rebosteria dolça, salada, pastissos.

Veure catàleg

Pà de vidre

L’auntèntic pà de vidre.

Veure catàleg

Pà especial

El millor pà de cada casa.

Veure catàleg

Rebosteria artesanal

Rebosteria tradicional, salada, complements.

Veure catàleg