UNA EMPRESA LÍDER

Experiència, serveis professionals personalitzats, capacitat logística i una àmplia oferta de productes de qualitat, són els segells que ens defineixen com a líders del sector de la distribució.

Contacta amb nosaltres

EXPERIÈNCIA I PROFESSIONALITAT

Portem tota una vida dedicats a la distribució d’aliments en el nostre territori. Coneixem el món hostaler perquè l’hem vist créixer, canviar i adaptar-se als nous reptes i sabem l’esforç que fan els empresaris del sector. Per això, sabem que el que s’espera de nosaltres és el que oferim: un servei professional, àgil, ràpid i de qualitat a uns preus competitius, per tal d’ajudar a tirar endavant els negocis.

COMPROMÍS DE SERVEI

Som conscients de la necessitat d’atendre la demanda dels nostres clients amb productes de qualitat. Per això gaudim d’una posició de lideratge dins el món de la distribució de productes d’alimentació, perquè entenem el que volen i els hi donem un servei eficaç.

La diversa tipologia dels nostres clients: cafeteries, restaurants, hotels, pastisseries, bars, fa que ens adaptem a cada cas gràcies a disposar d’una gran varietat de catàlegs de productes i a la nostra capacitat de satisfer els gustos i les preferències de cadascun d’ells.